Дома Археологија Како изгледа еден ден во Македонија

Како изгледа еден ден во Македонија

1,379 views
0

Верувам дека некои од вас веќе ги има погледнато овие видео клипови на you tube, или пак се постирани од некои други блогери. Сакав да ги имам во архивата како еден извонреден урнек по кој треба да се раководат сите оние кои се бават со културен туризам, при представувањето на Македонија во светот.

A Day in Macedonia (Part 1)

[youtube]YevEHfkRO-o[/youtube]

Не знам од кого е направен овој видео клип поделен во два дела (Part 1 и Part 2). По реципроцитет кој линка до нив, меѓу другото, ги пронајдов поставени на страницата на туристичката агенција Finding Macedonia. Само претпоставувам кој се можеби нарачателите на оваа, дефинитивно, една од подобрите афирмативни верзии за природните и културните богатства на Македонија

A Day in Macedonia (Part 2)

 [youtube]09cRWUwPgco[/youtube]

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име