Дома Архео TV 2.0 Во исчекување на Че

Во исчекување на Че

1,266 views
0
Во исчекување на филмот на Содерберг (Soderberg) за Че Гевара (Che Guevara) одамна се мислев да постирам некоја песна. Сакав да го означам ова дело чие што снимање е се уште во тек, а главната улога му е доверена на еден од моите омилени глумци. Сите про латино клипчиња (вклучувајќи го и оноа на Buena Vista Social Club) ми се видоа некако премногу питоми како за одбележување на овој настан. Па онака, како за душа, сепак се решив за нај хард кор верзијата што може да се најде на ту јуб 😉

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име