Дома Археологија Арехеолошки ТАГ

Арехеолошки ТАГ

1,523 views
0
Всушност се работи за еден дел од археолозите чија цел е преку дебатите и дискусиите да ги промовираат најновите достигнувања во полето на теоретската археологија. На ТАГ (Theoretical Archaeology Group) како виртуелна помош за нивната работа, во септември 2005 едно од најреномираните светски списанија – Аntiquity им отстапи дел од својот интернет простор каде фино се удомија. Тука можете да прочитате за сите нивни активности.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име