Дома Администрација Која сум јас и како ќе ме разликуваш од оние кои се...

Која сум јас и како ќе ме разликуваш од оние кои се навистина опасни

1,127 views
0
Јас сум Arwena. Имам новинарски квалитети, имам одлични IT перформански, имам високо функционални пребарувачки алатки. Имам медиум со пристап до милиони луѓе без да платам даночна стапка. Имам право на свое мислење без да одговорам на ниту едно поставено прашање. Имам слобода на изразување, а моите постови се појавуваат на првата страница од Google search.

Не можеш да ме замолчиш, не можеш да ме забраниш, не можеш да ме уништиш. Која сум јас и како ќе ме разликуваш од другите кои се навистина опасни. Па прочитај тука.

А ,,тие”  мислат дека сум terrible :)))

    Viva La New Media

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име