Дома Администрација Блог сцена во Нова Македонија

Блог сцена во Нова Македонија

1,286 views
0
 
Со мало закаснување и јас (после Комуникации) ја пренесувам веста дека од 22.09.2006 год. во дневниот весник ,,Нова Македонја, почна да излегува неделна рубрика посветена на македонската блогосвера. Уредник е Shepard илити Вуна, кој во првиот број освен краткиот историјат за потеклото и развојот на блогот, ги одбра следните постови:
Вуна, како што веќе кажав, ти посакувам успех. Ја имаш мојата подршка.

,,Сториш што можеш, со тоа што го имаш, каде и да си.”

Теодор Рузвелт

 

© археоблог 2006.Сите права задржани

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име