Home Археологија Слики од таму од каде што јас сум тоа, што навистина сум

Слики од таму од каде што јас сум тоа, што навистина сум

1,081 views
0
Еве некои слики од археолошкото ископување каде што во моментов се наогам

          
На првата сум јас со моите колешки од Грција – Анастасија и Франција – Жоли, а на втората е дел од секојдневната работна атмосвера на локалитетот.

 © arheoblog 2006

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here