Home Археологија Предавање „Херадлика“ и работилница „направи грб“

Предавање „Херадлика“ и работилница „направи грб“

1,299 views
0

Во организација на Студенстката организација ЕГЗОДУС, во соработка со НВО ТАЛАНТ, во Вторник 29-05-07 со почеток во 19:00 часот во просториите на ТАЛАНТ (мапа приложена подолу), ќе се одржи Предавање “За Хералдиката” од Јован Јоновски, Хералд на Македонското Хералдичко Здружение. На предавањето ќе се запознаете со хералдиката и принципите за изработка на грб, кои ќе можете да ги употребите во работилницата “Изработка на грб” која ќе следи веднаш по предавањето.

превземено од блогот Хералдика

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here