Home Администрација Во пресрет на блогерската анконферес

Во пресрет на блогерската анконферес

1,234 views
0
Како што вели Дарко, утрешниот собир на блогерите требало да се крсти unconference. Па добро, сеедно каква ќе биде терминологијата за нејзиното именување, по завршеток, се надевам деќа ќе важи наслово на песната…Amigos para siempre

Да не ја зарекувам пред време…средбава  де :))))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here