Дома Администрација Во пресрет на блогерската анконферес

Во пресрет на блогерската анконферес

1,612 views
0
Како што вели Дарко, утрешниот собир на блогерите требало да се крсти unconference. Па добро, сеедно каква ќе биде терминологијата за нејзиното именување, по завршеток, се надевам деќа ќе важи наслово на песната…Amigos para siempre

Да не ја зарекувам пред време…средбава  де :))))

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име