Home Документарни филмови Убиства

Убиства

1,049 views
0

Куќата е опколена.Се плашам дека не бев замолена да прашам некого за да ја напуштите собата.Не. Не бев прашана од никого во собата да…Не,не,не…Јас бев замолена да запрашам… дека никој од собата не смее да ме праша да ја напушти собата…Пред да ме праша собата мене, никој не смее без мое прашање да ја напушти… :))))))

За повеќе клик на линков, бидејќи ембединг воз дизејблд бај риквест.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here