Home Архео TV 2.0 Во исчекување на Че

Во исчекување на Че

840 views
0
Во исчекување на филмот на Содерберг (Soderberg) за Че Гевара (Che Guevara) одамна се мислев да постирам некоја песна. Сакав да го означам ова дело чие што снимање е се уште во тек, а главната улога му е доверена на еден од моите омилени глумци. Сите про латино клипчиња (вклучувајќи го и оноа на Buena Vista Social Club) ми се видоа некако премногу питоми како за одбележување на овој настан. Па онака, како за душа, сепак се решив за нај хард кор верзијата што може да се најде на ту јуб 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here