Home Археологија Арехеолошки ТАГ

Арехеолошки ТАГ

1,125 views
0
Всушност се работи за еден дел од археолозите чија цел е преку дебатите и дискусиите да ги промовираат најновите достигнувања во полето на теоретската археологија. На ТАГ (Theoretical Archaeology Group) како виртуелна помош за нивната работа, во септември 2005 едно од најреномираните светски списанија – Аntiquity им отстапи дел од својот интернет простор каде фино се удомија. Тука можете да прочитате за сите нивни активности.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here