web analytics
Home Tags Translate

Tag: translate

Гугл транслејт на македонски јазик

2
Веројатно ова е вест на денот рамна, можеби и поголема од онаа кога youtube на својот сајт го промени името на нашата држава во...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!