web analytics
Дома Тагови Prehistory

Таг: prehistory

А што по ѓаволите сега да правиме со Кокино?

Читам и не ми се верува на информацијата дека се дадени само 3000 евра за ископување на археолошкиот локалитет Кокино. Мислам дека нема потреба...

Поштенски марки со мотиви од Кокино

Денес во 12 часот, во просториите на Мала станица ќе бидат промовирани поштенски марки со мотиви опсерваторијата Кокино. Марките ќе ги промовира Македонското истражувачко...

Адам од Македонија

На почетокот беше земјата. Таа се престори во глина. Потоа од неа стана фигурина. Рацете која ја направија - ја возвишија. И Адам ја...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!