web analytics
Home Tags Complex

Tag: complex

Мистериозен комплекс на пирамиди во Перу

0
Остатоци од најмалку 10 пирамиди кои потекнуваат помеѓу 200 и 300 година, се откриени вдолж Перуанскиот морски брег. Комплексот кој зафаќа површина од 2...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!