web analytics
Дома Тагови туризам

Таг: туризам

Интерпретациска обука: Наследството како основа за одржлив развој на културниот и...

0
На 16.09.2023 од 09-17 часот во просториите на Europe House Скопје, во организација на ХАЕМУС се случи интерпретациска обука „Наследството како основа за одржлив...

Обука за брендирање на културно наследство и менаџирање со туристичка дестинација

0
На 12-13.09.2019 во Струмица, се спроведе обука за брендирање на културно наследство и менаџирање на туристичка дестинација, на којашто бев предавач. Настанот беше во организација на...

Културното наследство од Првата светска војна во општина Новаци

И така, влегов во џип со повредена нога, отечен глужд и истегнати лигаменти, ама желбата да ги видам остатоците од Првата Светска војна во општина...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!