web analytics
Дома Тагови Реклама

Таг: Реклама

Архео ЕПП

Неколку реклами во кои е вклучена археологијата и различните пристапи при третирање на минатото ... секако погледнати од маркетиншки апект. BOM1k4oLGJU wSYPXz_iGNk Kf1A8Ukk5Us The first one is definitely the best example of commercials engaging archaeology.
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!