Дома Архео TV 2.0 Архео ЕПП

Архео ЕПП

1,692 views
0

Неколку реклами во кои е вклучена археологијата и различните пристапи при третирање на минатото … секако погледнати од маркетиншки апект.

[youtube]BOM1k4oLGJU[/youtube]

[youtube]wSYPXz_iGNk[/youtube]

[youtube]Kf1A8Ukk5Us[/youtube]

The first one is definitely the best example of commercials engaging archaeology.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име