web analytics
Дома Тагови растенија

Таг: растенија

Растенијата од мозаикот на Големата базилика во Хераклеја Линкестис

Хераклеја Линкестис спаѓа помеѓу најпознатите македонски археолошки локалитети. Лоциран е во непосредна близина на Битола, а се смета дека основањето на некогашниот главен град...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!