web analytics
Дома Тагови планирање

Таг: планирање

Која е твојата приказна? – работилница за идни интерпретациски планери

На 17.02.2024 во просториите на Europe House Skopje одржав кратко предавања проследено со интерактивна практична едукативна вежба на тема за интерпретациско планирање. Презентацијата беше...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!