web analytics
Home Tags пиво

Tag: пиво

Нашето истражување во Архивот на Југославија

0
Како што имам веќе претходно пишувано, некаде кон крајот на 2018 година и почетокот на 2019 година започна соработката на ХАЕМУС со Пивара Скопје...

Кабинет со 14% екстракт

0
Ќе се зачудите како може некогаш по пат на научно истражување да детектирате одредена микроисторија која расветлува дел од историското минато, во овој случај...

Дали знаете кога е основана Пивара Скопје?

0
Сигурно сте налетале на онаа шега дека во Скопје само пивото остана „скопско“. Со оглед на тоа што потекнувам од стара скопска фамилија (јас...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!