web analytics
Дома Тагови МАНД

Таг: МАНД

Зошто македонските археолози треба да публикуваат на Интернет под лиценцата на...

'Зошто македонските археолози треба да публикуваат на Интернет под лиценцата на Creative Commons' е насловот на еден мој научен труд кој во 2009 година...

XXI Симпозиум на МАНД

На официјалната страница на МАНД вчера беше објавен повик за учество на редовниот XXI Симпозиум кој годинава ќе се одржи во Струмица, во хотел...

Новости од македонската археологија

Иако споро, сепак почнаа да се помрднуваат некои работи во македонската археологија. Пред една недела беше пуштено во оптек циркуларно писмо до сите археолози дека...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!