Дома Археологија Промоција на мојата монографија за Камените орудија од Руг Баир

Промоција на мојата монографија за Камените орудија од Руг Баир

2,384 views
0

Драги пријатели, читатели и колеги,

имам чест и задоволство во името на „ХАЕМУС“ – Центарот за научни истражувања и промоција на културата од Скопје, да ве поканам на промоција на мојата монографијата „Камена индустрија са неолитског локалитета Руг Баир – Република Македонија“, на ден 16.05.2013 год. (четврток), во градската библиотека ,,Браќа Миладиновци“, со почеток во 12:00 часот.

Модератор на промоцијата на оваа книга ќе биде м-р Ели Пешева, а во улога на промотор ќе се појави проф. д-р. Никос Чаусидис. Како автор на оваа книга, јас ќе се обратам кон публиката со кратка презентација за монографијата.

Веднаш по промоцијата, книгата во издание на „ХАЕМУС, ќе биде достапна во електронска форма и ќе може да се превземе на следниот линк: http://haemus.org.mk.

poster02.jpg
Кликни на банерот за подобра резолуција

 Настанот е пропратен со соодветна страница на фејсбук

 Датум: 16.05.2013
Време: 12:00 p.m
Место: Градска библиотека ,,Браќа Миладиновци”, Скопје
Модератор: Ели Пешева, магистер по нови медиуми и комуникологија
Промотор: проф. д-р. Никос Чаусидис, Катедра по археологија (УКИМ, Скопје)

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име