Дома Cпонзорирано Препорака: 5 места за посета на пролет во Македонија

Препорака: 5 места за посета на пролет во Македонија

3,247 views
0

На покана од компанијата Дормео, а на мое големо задоволство, во последниот број на нивното електронско списание како и на нивниот сајт, гостувам со текстот во кој препорачувам 5 места за посета на пролет во Македонија, во викендите кои следат. Во последните неколку години забележлив е трендот да се посетува домашните споменици на природата и културата, како и сите места кои умеат на сопствен начин да ја раскажат тајната на својата приказна ткаена со столетија и визуелно пресликана во мноштвото на архитектура или обичаи. Во нашата мала Македонија постојат огромен број на места за посета, а со автомобил за 2-3 часа стигнувате и до најодалечената локација. Ви препорачувам да шетате, уживате и да ја запознаете сопствената земја. И секако, не заборавете да споделите на интернет. 🙂

 

Линк: Дормео: ”5 места за посета на пролет во Македонија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име