Дома Археологија Промоција на книгата: Доцноантичка грнчарија во Република Македонија

Промоција на книгата: Доцноантичка грнчарија во Република Македонија

2,404 views
1

Музејот на град Скопје
Ве поканува на промоција на монографијата

ДОЦНОАНТИЧКА ГРНЧАРИЈА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
(3 – 6 ВЕК)

од д-р Марина Ончевска Тодоровска

Промотор Проф. д-р. Иван Микулчиќ

21 септември (вторник) 2010 год.
во 12 часот, Музеј на град Скопје

1 КОМЕНТАР

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име