Дома Археологија Le Privilege Des Morts

Le Privilege Des Morts

1,528 views
0

 

 

Macedonian soil, the final frontier.
These are the voyages of the Starship, Antiquity.
Its continuing 4 year mission.
To explore strange new worlds.
To seek out new life and new civilizations.
To boldly go where no man has gone before.
Deeper and deeper underground.
Searching for the origins of life :)))))
Till the Next generation of researchers.

Инаку off the record, само едно мало прашање. Овака, сосема објективно според вас, кој би можел да биде независен авторитет на нашава планета Земја што би потврдил НЛО?

Има и такви кои се уште не можат да си го потврдат ни сопствениот “идентитет” :))

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име