Дома Антропологија Барака (1)

Барака (1)

2,028 views
1

 

 

Во времето кога луѓето не можат да ги контролираат
мислите, а делот завземен од психата е со
животинските вредности
надворешни стимуланси и
психоделични искуства.

Одвоен од природата
сплотен во љубов со бетонската џунгла
со загубени невербални контакти
каде визуелното искуство не доаѓа ниту од очите
ниту од мозокот

 

и е само мотив за еден феномен
на реверзибилни процеси
концепции и спиритуални искуства
во делот од свесноста каде се заборавени
основните човечки вредности.

to be continued

1 КОМЕНТАР

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име