Дома Администрација Археолошка креативна работилница – нова филијала на Археоблог

Археолошка креативна работилница – нова филијала на Археоблог

1,356 views
0

Оваа филијала на Археоблог моментално насловена како Креативна археолошка работилница или скратено Архео-креатива, го претставува моето креативно виртуелно катче. Со овoj веб простор дефинитивно ги одвојувам своите личните креации и афинитети кон разните категории на уметноста од сферата археологијата, иако несомнено тие честопати ќе се преплетуваат.

Страниците се во работната верзија и сајтот е се уште во изработка…

Секоја сугестија е добредојдена 🙂

http://creative.arheo.com.mk/

 

p.s. Ова е т.н фантом пост кој рандом се појавува од време нa времe на сајтов. Едноставно не му обрнувајте на него толку многу внимание. Но затоа брнете внимание на линковите. 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име