Home Администрација Прирачник за коментирање

Прирачник за коментирање

4,898 views
0

Постовите на овој сајт се мои. Со самото тоа го кажувам својот став или дел од него што значи дека не морам да реплицирам доколку не гледам потреба, а можам да одговорам доколку сакам.

Не се толерира спамирање, навредување, лични напади кон авторот на сајтот или некој од неговите коментатори.

Коментарите на сајтот не го одразуваат моето мислење, туку ставот на персоната која го напишала. Секој е одговорен за својот коментар.

Критериумот за елиминирање подрзабира оф топик и непристојни коментари кои ги бришам без реплицирање. Оф топик коментари се земаат во предвид, само во случај да не се навредливи по никого.

Веќе постирани коментари не модерирам.

Бидете љубезни, дури и по цена на тоа да не се сложувате со мене или со останатите мислења на постот каде коментирате.

Бидете конкретни на темата која ја коментирате.

Ова е мој сајт и правилата ги правам јас.

Од време на време го задржувам правото за измена без да најавам.

Previous articleМУМИИТЕ ОД СЕЛО ЛИПКОВО
Next articleЧПП
Археоошки дневник е првата веб страница во македонскиот интернет простор посветена на археологијата како наука. Сајтот во континуитет постои од 2005 со цел едукација, промоција, интерпретација и популаризација на богатото македонско културно наследство.