web analytics
Home Tags Pre-Hispanic

Tag: pre-Hispanic

Мистериозен комплекс на пирамиди во Перу

Остатоци од најмалку 10 пирамиди кои потекнуваат помеѓу 200 и 300 година, се откриени вдолж Перуанскиот морски брег. Комплексот кој зафаќа површина од 2...
error: Content is protected !!