web analytics
Home Tags тврдина

Tag: тврдина

Конкурс за Blogopedia 2009

По минатогодишниот успех на македонската блогосфера кога 12 блогери беа публикувани во едицијата Блогопедија 2008, организаторите на годинешниот Блогопен 2009, повторно објавија конкурс за...
error: Content is protected !!