Home Политика Војна или мир

Војна или мир

1,073 views
0

Еве како изгледа насловната страница на интернет изданието на весникот Дневник од 27.10.2007 отсликувајќи ја реалната состојба која се случува во Македонија. Ова не е ништо ексклузивно, ама е доказ дека се уште сме љубители на класичната литература. :)))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here