Home Археологија Да ископуваш бордел од крајот на 19 век

Да ископуваш бордел од крајот на 19 век

804 views
0

Моите колеги преку барата на видео клипот снимен од страна на Дискавери претставуваат едно истражување на куќа од 30те години на 20 век. Да завршев археологија во Америка, со сигурност немаше да ми се падне еден од 5000 локалитети во Македонија кои и онака не се копаат. Што знам, ако имав невидена среќа, евентуално би можело да ми се падне нешто постаро од ова нивново. На пример, некој бордел од крајот на 19 век. :))))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here