Дома Археологија Да ископуваш бордел од крајот на 19 век

Да ископуваш бордел од крајот на 19 век

1,195 views
0

Моите колеги преку барата на видео клипот снимен од страна на Дискавери претставуваат едно истражување на куќа од 30те години на 20 век. Да завршев археологија во Америка, со сигурност немаше да ми се падне еден од 5000 локалитети во Македонија кои и онака не се копаат. Што знам, ако имав невидена среќа, евентуално би можело да ми се падне нешто постаро од ова нивново. На пример, некој бордел од крајот на 19 век. :))))

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име