Home Администрација Археоблог и официјално отворен

Археоблог и официјално отворен

922 views
0
До сега Археоблогот беше затворен за коментари. Можеа да остават само регистрирани корисници. Морав да го лимитирам коментирањето на постовите од технички причини, затоа што не постоеше опција за нивно следење.

Но бидејќи тоа е решено, и официјално го прогласувам Археоблогот за отворен. Сега можат да коментираат сите. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here