Home Лично Демографија на лаги и омраза

Демографија на лаги и омраза

694 views
0

Препорака за читање – Панта Реи –  Демографија на лаги и омраза

Е сега ми е стварно срам. Ќе одам некаде да се скријам, да се покријам преку глава и да си ја скршам титулата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here