web analytics
Home Tags Vodici

Tag: Vodici

Магиските и практичните обреди во некрстените денови, од Божиќ до Ноќта...

0
Периодот од Божиќ до Ноќта спроти Водици, поточно од раѓањето на Христос, преку неговото Обрезување на Василица, па се до Крштевањето (Богојавление) е познат...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!