web analytics
Дома Тагови Политика

Таг: Политика

Ангелот кој чека спасение – Посвета на Курбиново

Пејсаж како на филм. На една височинка на крајот од с. Курбиново, со поглед на Преспанското Езеро, се наоѓа малата еднокорабна црква посветена на...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!