web analytics
Home Tags Mesolithic

Tag: mesolithic

Палеолит (1) – зошто пештери и поткарпи?

4
Вовед Пред да се запишам на факултет се занимавав малку со алпинизам, планинарев и одев по пештери. Неколку години бев спелеолог и член на спелеолошкото...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!