web analytics
Home Tags ICOMOS

Tag: ICOMOS

Burra Charter (Повелбата од Бура)

1
Повелбите за заштита се меѓународни документи коишто служат како препораки за подготвување и спроведување на проектите за заштита на културното наследство во некоја држава...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!