web analytics
Дома Тагови History

Таг: history

Резиме од турата за Отоманските споменици во Скопје

Колкава е моќта на социјалните медиуми? Би рекла огромна, судејќи според она што (ми) се случи вчера на 14.11.2010 година на Бесплатниот раглед на...

БЕСПЛАТЕН РАЗГЛЕД НИЗ ОТОМАНСКОТО НАСЛЕДСТВО НА СКОПЈЕ

Апдејт: Тука може да се причита како помина турата низ отоманското наследство на Скопје ________________ Организатор и домаќин: Димитровска Василка Тип: Еднодневна тура низ Скопје Датум:...

Кулието во Скопје

Отоманската архитектура е архитектура на Отоманската империја. Како туристички водич честопати имам можност на туристите кои ја посетуваат Македонија да им го покажувам културно...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!