web analytics
Дома Тагови Cocev Kamen

Таг: Cocev Kamen

Публикации: Геоморфолошки и геоархеолошки карактеристики на Цоцев Камен

Веќе неколку години предмет на мојот интерес се предисториските локалитети во Источна Македонија, која како регион беше сосема заборавена и запоставена на научната мапа...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!