web analytics
Home Tags Antiquity

Tag: antiquity

Случајот со Античка Македонија – Сакам да се бавам со наука,...

3
Во 2009 година, начиниот на кој политиката од секојдневниот живот се прекрши низ призмата на археологијата,  во Македонија беше означен како “антиквизација”. Овој термин со...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!