web analytics
Дома Тагови Џоломари

Таг: Џоломари

Џоломарите од Бегниште

Си спомнувам првата работа којшто ја научив на семинарот на УНЕСКО за менаџмент на нематeријалното наследство беше дека треба да се одвикнам од употреба...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!