web analytics
Дома Тагови Црна Гора

Таг: Црна Гора

Интерпретациска Работилница (Meet, See, Do 2024): Интерактивност со деца и млади...

Изминатиот период ја имав привилегијата и задоволството како претставник на ХАЕМУС да учествувам на меѓународната конференција "Meet, See, Do" 2024 којашто на 18-19.04.2024 во...

Meet, See, Do 2024 – Меѓународна музејска конференција за заштита на...

Осмото издание на "Meet, See, Do", годишната конференција на Балканската мрежа на музеи, оваа година собра повеќе од 70 учесници од 17 европски земји...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!