web analytics
Дома Тагови Требениште

Таг: Требениште

Златните маски од Требениште и македонската пчела (Apis mellifera macedonica)

Златните маски од Требениште се уникатна појава не само во балканската, туку и во светската археологија. Нивната вредност е немерлива. Не само затоа што...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!