web analytics
Дома Тагови Струмица

Таг: Струмица

Обука за брендирање на културно наследство и менаџирање со туристичка дестинација

0
На 12-13.09.2019 во Струмица, се спроведе обука за брендирање на културно наследство и менаџирање на туристичка дестинација, на којашто бев предавач. Настанот беше во организација на...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!