web analytics
Дома Тагови Работилница

Таг: Работилница

Работилница „Интерпретациjaта како основа за одржлив развој на природното и културното...

Во организација на ХАЕМУС, мојот Центар за научно истражување и промоција на културата а во партнерство со Интерпрет Јуроп (Interpret Europe) на 24.04.2024 од...

Интерпретациска Работилница (Meet, See, Do 2024): Интерактивност со деца и млади...

Изминатиот период ја имав привилегијата и задоволството како претставник на ХАЕМУС да учествувам на меѓународната конференција "Meet, See, Do" 2024 којашто на 18-19.04.2024 во...

Meet, See, Do 2024 – Меѓународна музејска конференција за заштита на...

Осмото издание на "Meet, See, Do", годишната конференција на Балканската мрежа на музеи, оваа година собра повеќе од 70 учесници од 17 европски земји...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!