web analytics
Home Tags Предавање

Tag: Предавање

Серија на ексклузивни предавања за „Меѓународниот ден на археологијата 2018“

0
  Драги љубители на археологијата и на културното наследство, заедно со ХАЕМУС - Центар за научни истражувања и промоција на културата, на 15.11.2018 год. со почеток во 19:00...

Предавањата на УНЕСКО Клубот ХАЕМУС под мотото на Отворени Образовни Ресурси

0
Во изминатите две години од своето постоење, ХАЕМУС како центар за научно истражување и промоција на културата, порасна и прерасна во општествено одговорна организација...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!