web analytics
Дома Тагови Македонија

Таг: Македонија

МАНД 2006

Пред некое време на мое големо изненадување, добив известување на мејл во вид на циркуларно писмо во кое пишуваше : ,,Симпозиумот на МАНД во Делчево...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!